Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används.
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Avrunda upp för typ 1-diabetesforskningen

Att avrunda upp är ett insamlingsinitiativ som ger ett fint bidrag till typ 1-diabetesforskningen. Konceptet går ut på att kunden jämnar till summan uppåt på köpet till närmsta jämna belopp.

"Med det här samarbetet vill vi hjälpa till att öka stödet till den viktiga forskningen, men också att sprida information om typ 1-diabetes och Barndiabetesfonden, som är Sveriges största finansiär av typ 1-diabetesforskning."

Sofia Modig, hållbarhetschef på apotea.se

ICA Maxi Lindhagen

"Jag vill engagera mig för en organisation som hjälper typ 1-diabetiker, eftersom den här frågan ligger mig väldigt varmt om hjärtat. För mig kändes det viktigt att kunna använda min plattform, min butik, för att kunna öka kunskapen om typ 1-diabetes och starta insamling till forskningen. Vi kör runda-upp kampanj under hela november till förmån för Barndiabetesfonden".


Mats Larsson, vd på ICA Maxi Lindhagen.

Pondus

"Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Att köra en runda upp-kampanj för Barndiabetesfonden var ett självklart val för oss och insamlingen gav ett värdefullt bidrag till typ 1-diabetesforskningen”. 

Ellinor Johansson, Pondus

Vill ditt företag starta ett samarbete med Barndiabetesfonden? Kontakta oss

Åsa Laulajainen
Företagsansvarig
Skicka e-post till Åsa
072 - 088 68 68

Godkänn Barndiabetesfondens integritetspolicy

×
  • {{ node.Name }}