Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används.
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Starta insamling

Det finns många olika möjligheter för företag att starta insamling till förmån för Barndiabetesfonden!

Det finns många olika initiativ på insamlingsaktiveteter. Till exempel:

* Sälja en produkt till förmån för Barndiabetesfonden
* Genomföra en ”runda upp”-kampanj
* Genomföra ett event till förmån för Barndiabetesfonden
* Starta en insamlingsaktivitet via Facebook, Better Now eller Target aid

Insamlingsaktiviet

FC Sampierdarenese

Fotbollslaget har skapat spelglädje och bra spridning på sociala medier med initiativet 100kr per mål till Barndiabetesfonden. "FC Sampierdarenese kommer för andra året i rad att stötta Barndiabetesfonden på och vid sidan av planen. För varje mål och hållen nolla skänker vi 100 kr oavkortat till stiftelsen. Vi kommer även arrangera en rad externa events till förmån för forskningen".
☐ www.fcsamp.com

Runda upp

Att runda upp är ett insamlingsinitiativ som är enkelt att genomföra och som ger ett fint bidrag till forskningen. Konceptet går ut på att kunden jämnar till summan uppåt på köpet till närmsta jämna belopp.  Kontakta oss för att få veta mer.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Att köra en runda upp-kampanj för Barndiabetesfonden var ett självklart val för oss och insamlingen gav ett värdefullt bidrag till typ 1-diabetesforskningen.”
Ellinor Johansson, Pondus

Produktsamarbete

Ett produktsamarbete ger ert företag en fin möjlighet att synas tillsammans med Barndiabetesfonden. Ett produktsamarbete handlar om att en del av beloppet på en produkt eller tjänst skänks till Barndiabetesfonden. Ex produkten säljs till förmån för Barndiabetesfonden. Ett produktsamarbete regleras via avtal med Barndiabetesfonden. För mer information kontakta oss.

"Detta smycke är designat av Tilva och har tagits fram till förmån för barndiabetesfonden. Droppen representerar insulinet som är livs- avgörande för Typ diabetiker. Vi ser fantastiska hjälpmedel utvecklas, men nu vill vi se ett botemedel. Tack för att du stöder kampen mot typ1 diabetes 100kr/ sålt halsband går oavkortat till fonden."

Att starta ett produksamarbete med Barndiabetesfonden är ett sätt att stötta forskningen. Kontakta oss för vidare dialog!

Du kan köpa smycket HÄR

Events

Arrangerar du ett event, ex ett lopp, och vill bidra till forskningen? Då har du kommit rätt! Vi har många fina samarbetspartners som bedriver events där Barndiabetesfonden är förmånstagare. Till exempel:

Barnens Hinderbana
Wilmas vänner
Ultimate OCR
Run raisers
Grevskapsloppet Visingsö
Välgörenhetskonserten i Vadstena
Unga begåvningar

 

Insamlingsplattformar där ditt företag kan stötta Barndiabetesfonden

Vill du skapa en insamling med ditt företag kan du enkelt göra det via en av våra insamlingsplattformar. Välj den insamlingsplattform som passar dig bäst. Är du osäker ta gärna kontakt med oss här

Starta en insamling via Facebook

Du kan enkelt via din företagssida start en insamling genom att skapa ett inlägg som ska "Samla in pengar" och därifrån kan du välja Barndiabetesfonden, genom att söka efter oss i sökfältet. 

Vill ditt företag starta ett samarbete med Barndiabetesfonden? Kontakta oss

Åsa Laulajainen
Företagsansvarig
Skicka e-post till Åsa
072 - 088 68 68

Godkänn Barndiabetesfondens integritetspolicy

×
  • {{ node.Name }}