{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Vad är skillnaden mellan att vara medlem och månadsgivare hos Barndiabetesfonden?

Senast uppdaterad: 2021-01-11

Att stötta Barndiabetesfonden och kampen mot typ 1-diabetes kan se ut på många olika sätt. Ibland kan det vara svårt att förstå skillnaden mellan de olika sätten att stötta oss. I den här texten går vi därför igenom skillnaden mellan att vara månadsgivare till Barndiabetesfonden och att vara medlem i Barndiabetesfondens Riksförening.

Månadsgivare

När du blir månadsgivare till Barndiabetesfonden skänker du en fast summa till forskningen varje månad. Du kan välja att bli månadsgivare via betalkort, autogiro hos din bank eller med autogiro hos Bankgiros egen medgivandetjänst, då dras pengarna automatiskt från ditt konto varje månad. Som månadsgivare är du med och visar ditt stöd för alla de barn och vuxna som lever med typ 1-diabetes i Sverige. För att få fri tillgång till våra lokalföreningar behöver du bli medlem. Bli medlem här. Månadsgivare stöttar den livsviktiga typ 1-diabetesforskningen långsiktigt.


Bli månadsgivare nu

 

Medlem i Barndiabetesfondens Riksförening

Att vara medlem i Barndiabetesfondens Riksförening innebär att du mot en årlig medlemsavgift bidrar till Barndiabetesfondens arbete för den livsviktiga typ 1-diabetesforskningen. Ju fler medlemmar vi är desto lättare har vi att söka pengar från andra organisationer. Medlemmar i vår Riksförening får tillgång till ett flertal förmåner. När du blir medlem får du fri tillgång till vår Råd- och stödlinje med diabetessköterska, alla fyra nummer av vår medlemstidning Sticket och du får även ta del av våra nyhetsbrev. Du får dessutom automatiskt tillträde till din närmsta lokalförening där du tillsammans med andra drabbade kan få stöd, skapa insamlingsaktiviteter och hjälpa oss öka kunskapen om typ 1-diabetes. Du kan välja mellan olika typer av medlemskap, men den som registreras som huvudmedlem behöver ha fyllt 18 år.


Bli medlem nu

×
  • {{ node.Name }}