Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används.
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Stöd forskningen genom att bli medlem i Barndiabetesfondens Riksförening

Ditt medlemskap är livsviktigt för alla barn och vuxna som lever med typ 1-diabetes! Med ditt stöd kanske de som lever med sjukdomen en dag kan säga "jag har haft typ 1-diabetes".

Välkommen att söka medlemskap i Barndiabetesfondens Riksförening! Du behöver inte ha diabetes i din egen familj för att vara medlem i vår Riksförening - det viktiga är att ju fler vi blir, desto större skillnad kan vi göra!

Ansök om medlemskap genom att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Som ny medlem får du automatiskt tillträde till närmaste Lokalförening om det finns en i din region. När vi fått din ansökan registrerar vi ditt medlemskap och skickar ut en faktura på medlemsavgiften för 2021. Avgiften betalas sedan in på Barndiabetesfondens Riksförenings Pg 34 55 54-0.

För att kunna ansöka om medlemskap måste du också godkänna Barndiabetesfondens integritetspolicy - klicka på länken för att  läsa den.

OBS! Medlemskapet måste stå på en person som är över 18 år.

Fyll i formuläret för att bli medlem

Jag ansöker om medlemskap för

Barndiabetesfondens integritetspolicy

Läs vår integritetspolicy här

Som medlem i Barndiabetesfondens Riksförening får du:

 10% på apotea.se

 Tillgång till vår nya rådgivningstjänst "Råd- och stödlinje med diabetessköterska".

Medlemstidningen Sticket fyra gånger per år

 

Automatiskt tillträde till närmaste lokalförening  


Se filmen om Leiah 7 år, som fick typ 1-diabetes när hon var 4 år

 

×
  • {{ node.Name }}