Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används.
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Stöd forskningen genom att bli medlem i Barndiabetesfondens Riksförening

Ditt medlemskap är livsviktigt för alla barn och vuxna som lever med typ 1 diabetes. Med ditt stöd kanske de som lever med sjukdomen en dag kan säga "jag har haft typ 1 diabetes".

Alla är välkomna som är medlemmar* i Barndiabetesfondens Riksförening! Du behöver inte ha diabetes i din egen familj för att söka medlemskap. Det viktiga är att ju fler vi blir, desto större skillnad kan vi göra!

Bli medlem genom att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Som ny medlem får du automatiskt tillträde till närmaste lokalförening då sådan finns. När vi fått din ansökan registrerar vi ditt medlemskap och skickar ut en faktura på medlemsavgiften. Avgiften betalas sedan in på Barndiabetesfondens Riksförenings Pg 34 55 54-0.

*Om du är under 18 år behöver en förälder eller vårdnadshavare göra anmälan, då vi inte registrerar personuppgifter för personer under 18 år.

Fyll i formuläret för att bli medlem

Jag ansöker om medlemskap för
Barndiabetesfondens integritetspolicy

Som medlem hos Barndiabetesfonden får du:

Medlemstidningen Sticket fyra gånger per år

 

Automatiskt tillträde till närmaste lokalförening  

Vårt nyhetsbrev 


Se filmen om Leiah 7 år, som fick typ 1 diabetes när hon var 4 år

 

×
  • {{ node.Name }}