{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Bli medlem – vi behöver dig på resan mot ett botemedel

Senast uppdaterad: 2020-01-24

Att bli medlem i Barndiabetesfondens Riksförening innebär att du mot en årlig medlemsavgift bidrar till Barndiabetesfondens arbete för typ 1-diabetesforskningen. Ju fler medlemmar vi blir desto större skillnad kan vi göra.

Ditt stöd är avgörande för att vi ska kunna fortsätta kampen mot typ 1-diabetes och göra livet bättre för alla barn, ungdomar och vuxna som lever med sjukdomen. Ju fler medlemmar vi blir desto lättare har vi att söka stöd från andra organisationer och öka insamlingen till livsviktig forskning. Oavsett om du eller någon i din närhet lever med typ 1-diabetes eller inte är du varmt välkommen som medlem i Barndiabetesfondens Riksförening. Tillsammans med dig kan förverkliga vår vision – en framtid utan typ 1-diabetes.

Observera att medlemskapet måste stå på en person som är 18 år eller äldre.

Vill du vara med på resan mot ett botemedel? Fyll i formuläret nedan för att bli medlem nu.

Välj medlemskap

Medlemsinformation

Person 2

Person 3

Person 4

Person 5

Person 6

Person 7

Person 8

Person 9

Person 10

Vill du ha medlemstidningen Sticket?

Barndiabetesfondens integritetspolicy

Läs vår integritetspolicy här

Som medlem:

 är du med oss i kampen mot typ 1-diabetes genom att öka stödet till drabbade, öka kunskapen om sjukdomen och öka insamlingen till den livsviktiga forskningen.

 får du fri tillgång till vår rådgivningstjänst Råd- och stödlinje med diabetessköterska", där vår diabetessköterska Eva svarar på alla dina frågor om typ 1-diabetes på onsdagskvällar.

 får du ta del av nyheter inom forskning och hjälpmedel samt tips råd och inspiration genom våra nyhetsbrev och medlemstidningen Sticket.

 får du genom våra lokalföreningar en plats för gemenskap och engagemang för typ 1-diabetes.

 

Se alla medlemsförmåner här

 

Se filmen om Leiah 7 år, som fick typ 1-diabetes när hon var 4 år

 

×
  • {{ node.Name }}