Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används.
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Stöd forskningen genom att bli medlem i Barndiabetesfondens Riksförening

Ditt medlemskap är livsviktigt för alla barn och vuxna som lever med typ 1-diabetes! Med ditt stöd kanske de som lever med sjukdomen en dag kan säga "jag har haft typ 1-diabetes".

Välkommen att söka medlemskap i Barndiabetesfondens Riksförening! Du behöver inte ha diabetes i din egen familj för att vara medlem i vår Riksförening - det viktiga är att ju fler vi blir, desto större skillnad kan vi göra!

Ansök om medlemskap genom att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Som ny medlem får du automatiskt tillträde till närmaste Lokalförening om det finns en i din region. När vi fått din ansökan registrerar vi ditt medlemskap och skickar ut en faktura på medlemsavgiften. Avgiften betalas sedan in på Barndiabetesfondens Riksförenings Pg 34 55 54-0.

För att kunna ansöka om medlemskap måste du också godkänna Barndiabetesfondens integritetspolicy - klicka på länken för att  läsa den.

OBS! Medlemskapet måste stå på en person som är över 18 år, då vi inte registrerar personuppgifter för personer under 18 år.

Fyll i formuläret för att bli medlem

Jag ansöker om medlemskap för

Barndiabetesfondens integritetspolicy

Läs vår integritetspolicy här

Som medlem i Barndiabetesfondens Riksförening får du:

Medlemstidningen Sticket fyra gånger per år

 

Automatiskt tillträde till närmaste lokalförening  

Vårt nyhetsbrev 


Se filmen om Leiah 7 år, som fick typ 1 diabetes när hon var 4 år

 

×
  • {{ node.Name }}