Så testamenterar du din gåva till typ 1-diabetesforskningen

Lawly och Barndiabetesfonden gör det enkelt för dig att skriva testamente

Vi får allt fler frågor om testamenten och hur man kan testamentera en gåva till oss. Med Lawlys hjälp av deras tjänst kan du enkelt skriva ett personligt anpassat och juridiskt korrekt testamente. Uppstår det några frågor medan du fyller i testamentet finns deras jurister tillgängliga i chatten eller via telefon.

Alla gåvor är välkomna. Så lite som någon procent av din kvarlåtenskap kan göra stor skillnad.


Alla som lever med eller nära någon med typ 1-diabetes vet att det är så mycket mer än att bara ta insulin till maten. Hela livet påverkas. Forskning är det enda som ger hopp om en framtid utan typ 1-diabetes. En framtid där alla botas och ingen insjuknar. Testamentera en gåva till den livsviktiga typ 1-diabetesforskningen och bidra till framtidens forskningsframsteg.

Allt fler tar med organisationer de känner varmt för i sitt testamente. Gör det du också!

 

Testamentsgåvor har ökat de senaste åren, och vi tror att det beror på att allt fler känner att det är en gåvoform som passar dem. Det gör det möjligt för dig att skänka omtanken nu och gåvan sen. En gåva i ditt testamente kan vara ett visst belopp, ett visst föremål eller en andel av din kvarlåtenskap.

 

En andel av kvarlåtenskapen

 

Värdepapper, aktier eller fonder

 

Fastigheter och bostadsrätter

 

Valfritt gåvobelopp

Skriv testamente online

Skriv ett personligt anpassat och juridiskt korrekt testamente kostnadsfritt via Lawlys tjänst.

 

Upprätta testamentet online i tre enkla steg

1. Svara på frågor

Men hjälp av några frågor skapas ett personligt testamente anpassat efter din situation.

2. En jurist upprättar avtalet

En neutral jurist från Lawly finns med hela vägen och ser till att ditt testamente blir juridiskt korrekt och precis som du vill ha det.

3. Avtalet levereras

Ladda ner testamentet direkt eller välj att få det hemskickat.

Underteckna och bevittna enligt instruktionerna - klart!

Om Lawly

Lawly är en digital juristbyrå specialiserade inom familjerätt och testamenten. Med hjälp av deras tjänst kan du enkelt skriva ett personligt anpassat och juridiskt korrekt testamente på din dator, läsplatta eller mobil. Om det uppstår några frågor medan du fyller i testamentet finns deras jurister tillgängliga i chatten eller via telefon. Läs mer om Lawly här

×
  • {{ node.Name }}