{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Vanliga frågor från företag

Senast uppdaterad: 2020-05-04

Hur används pengarna?

Pengar som skänks till Barndiabetesfonden går till forskning kring diabetes hos barn, ungdomar och vuxna. Att stödja forskningen är Barndiabetesfondens enda syfte, och stiftelsens 90-konto borgar för att minst 75% av alla insamlade medel går till just det. Svensk Insamlingskontroll är en oberoende ideell organisation som i givarens intresse arbetar med kontroll av att insamlade medel används till rätt ändamål. De säkerställer genom årlig kontroll och granskning att den som bidrar med pengar till en insamlingsorganisation med 90-konto får tillgång till tillförlitlig information om hur pengarna används. Barndiabetesfonden är även medlem i Giva Sverige.

 Läs mer om 90-konto här

Har ni speciella företagssamarbeten?

Ja. Barndiabetesfonden letar alltid efter nya samarbetspartners och samverkar idag med ett flertal företag och organisationer. Det finns många olika sätt att samarbeta med oss.

 Tryck här för att ge en företagsgåva.

 Tryck här för att starta ett företagssamarbete.

 Tryck här för att anordna en insamlingsaktivitet.

Vill du veta mer om hur du och ditt företag kan stötta oss? Kontakta vår företagsansvarige Åsa Soelberg på asa.soelberg@barndiabetesfonden.se.

Kan mitt företag sälja en produkt med stöd till Barndiabetesfonden?

Ja, det är möjligt. Detta regleras i ett avtal med Barndiabetesfonen. Kontakta barndiabetesfonden för mer information!

Får vi använda Barndiabetesfondens logotyp i vår egen kommunikation?

Det är inte tillåtet att använda Barndiabetesfondens logotyp utan ett avtal med Barndiabetsfonden. Vi har tagit fram ett särskilt marknadsföringspaket för företag som stöttar Barndiabetesfonden. Detta kan ni använda för att visa ert engagemang för kunder och kollegor. Marknadsföringspaketet innehåller bland annat: 

 Ett diplom.

 En logotyp/webbknapp att ha på er webbplats med texten ”Vi stöder Barndiabetsfonden”.

 En logotyp att använda i er email-signatur med texten "Vi stödjer Barndiabetesfonden".

 Text och bild som ni kan använda för att berätta om samarbetet på er webbplats och i era sociala kanaler.

Har ni några frågor om vårt marknadsföringspaket? Kontakta vår företagsansvarige Åsa Soelberg på asa.soelberg@barndiabetesfonden.se

Vi har gjort en företagsdonation/insamling till Barndiabetesfonden på vårt företag, kan vi få något att visa upp för att bekräfta vårt bidrag?

Självklart får ni ett diplom när ni skänker en företagsgåva till Barndiabetesfonden. Kontakta oss så hjälper vi er med ett diplom så snart vi har registrerat ert bidrag!

Vad innebär ett företagsmedlemskap?

Företag kan bli medlemmar i Barndiabetesfondens Riksförening och ger er tillgång till ett flertal förmåner. Ni får bland annat vår tryckta medlemstidning Sticket fyra gånger per år. Ni får även tillträde till evenemang som anordnas av Barndiabetesfondens Lokalföreningar.

 Tryck här för att ansöka om medlemskap för ditt företag.

Vill ditt företag starta ett samarbete med Barndiabetesfonden? Kontakta oss

Åsa Soelberg
Generalsekreterare
Företagsansvarig
Skicka e-post till Åsa
Tel: 070-850 85 08

Godkänn Barndiabetesfondens integritetspolicy

×
  • {{ node.Name }}