Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används.
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Vanliga frågor från företag

Hur används pengarna?

Barndiabetesfondens primära uppgift är att samla in medel till forskning kring typ 1-diabetes och öka kunskapen om sjukdomen. 

Barndiabetesfonden har 90-konto, vilket är en kvalitetsstämpel för seriösa insamlingsorganisationer. 

Svensk Insamlingskontroll är en oberoende ideell organisation som i givarens intresse arbetar med kontroll av att insamlade medel används till rätt ändamål. Vi säkerställer genom årlig kontroll och granskning att den som bidrar med pengar till en insamlingsorganisation med 90-konto får tillgång till tillförlitlig information om hur pengarna används.


Läs mer om 90-konto här

Har ni speciella Företsagssamarbeten?

Ja, det finns många olika sätt att samarbeta ex genom att ge en företagsgåvastarta ett samarbete eller insamlingsaktivitet tillsammans med oss. Kontakta oss för frågor.

Kan mitt företag sälja en produkt med stöd till Barndiabetesfonden?

Ja, det är möjligt. Detta regleras i ett avtal med Barndiabetesfonen. Kontakta barndiabetesfonden för mer information!

Får man använda Barndiabetesfondens logotyp i sin egen kommunikation?

Man får vår logotyp ”Vi stödjer Barndiabetesfonden 2020” när man skänker en företagsgåva. För att få använda Barndiabetsfondens logotyp behöver man skriva ett avtal. Kontakta Barndiabetesfonden för mer information. Det inte tillåtet att använda Barndiabetesfondens logotyp utan ett avtal med Barndiabetsfonden.

Vi har gjort en företagsdonation/insamling till Barndiabetesfonden på vårt företag, kan vi få något att visa upp för att bekräfta vårt bidrag?

Självklart får ni ett diplom när ni skänker en företagsgåva till Barndiabetesfonden. Kontakta oss så hjälper vi er med ett diplom så snart vi har registrerat ert bidrag!

Vad innebär Företagsmedlemskap?

Företag kan bli medlemmar i Barndiabetesfondens riksförening. Ett medlemsskap kostar 1000 kr/kalenderår. Som medlem får ni tidningen Sticket 4 ggr/år och tillträde till sådana evenemang som arrangeras i Barndiabetesfondens Lokalföreningars regi. Du ansöker om medlemskap för ditt företag genom att fylla i formuläret här på hemsidan.

Vill ditt företag starta ett samarbete med Barndiabetesfonden? Kontakta oss

Åsa Laulajainen
Företagsansvarig
Skicka e-post till Åsa
072 - 088 68 68

Godkänn Barndiabetesfondens integritetspolicy

×
  • {{ node.Name }}