{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Anmäl dina anställda till Barndiabetesloppet 2022

Mellan den 17 och 25 september springer, går, rullar och cyklar vi för att samla in pengar till den livsviktiga typ 1-diabetesforskningen. Anmäl ditt företag också och var med oss på resan mot ett botemedel.

Samla kollegorna, chefen och resten av kontoret i kampen mot typ 1-diabetes. Mellan den 17:e och 25:e september anordnar vi Barndiabetesloppet. Du och ditt företag kan välja att gå, springa eller cykla till förmån för den livsviktiga forskningen på valfri plats. Förra året var vi 3 300 personer som tillsammans samlade in 330 000 kronor. I år ska vi slådet rekordet!

Anmälan

Så här går det till när du och ditt företag anmäler er till Barndiabetesloppet 2022:

 Anmäl antal anställda som ska delta tillsammans med era faktureringsuppgifter i vårt formulär. Tryck här för att anmäla er nu.
 Efter vi har mottagit er anmälan kommer vi skicka en faktura eller en e-faktura till er.
 I ert bekräftelsemail får ni tillgång till era startlappar som ni enkelt kan skriva ut. Lägg till era namn och orten ni deltar i. Därefter får ni gärna fota och dela bilder från ert deltagande i era sociala kanaler med hashtaggen #barndiabetesloppet2022.

Datum: 17-25 september. 
Plats: Valfritt. Den 17:e september kommer det på vissa orter finnas möjlighet att delta i loppet lokalt. Håll utkik i våra Lokalföreningars sociala kanaler för mer information om vart just ni kan samlas.

Pris: 150 kr/anställd.

Dela gärna bilder från loppet i ert företags sociala kanaler och använd hashtaggen #barndiabetesloppet2022.

Varför är Barndiabetesloppet viktigt?

Varje år insjuknar över 900 barn av typ 1-diabetes. Ingen vet varför, och det finns inget botemedel. Sverige och Finland är mest drabbade i världen. Mer pengar till forskning behövs för att kunna besegra sjukdomen.

Har ni frågor om Barndiabetesloppet 2022? Mejla er fråga till sandra.pihlstrom@barndiabetesfonden.se 

Anmäl dina anställda här

Barndiabetesfondens integritetspolicy 

×
  • {{ node.Name }}