Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används.
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Anmäl dina anställda till Barndiabetesloppet 2021

Under september springer eller går vi i kampen mot typ 1-diabetes och samlar in pengar till den livsviktiga forskningen. Förra året var vi 2500 personer som tillsammans samlade in 200 000 kr.

Samla kollegorna, chefen och resten av kontoret i kampen mot typ 1-diabetes. Mellan den 19:e och 26:e september anordnar vi Barndiabetesloppet. Du och ditt företag kan välja att gå, springa eller cykla till förmån för den livsviktiga forskningen på valfri plats. Förra året var vi 2500 personer som tillsammans samlade in 200 000 kr. I år ska vi dubbla det rekordet!

Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att delta i Barndiabetesloppet? Tryck här för att läsa mer om hur det fungerar.

Anmälan

Så här går det till när du och ditt företag anmäler er till Barndiabetesloppet 2021:

 Anmäl antal anställda som ska delta tillsammans med era faktureringsuppgifter i vårt formulär. Tryck här för att anmäla er nu.
 Efter vi har mottagit er anmälan kommer vi skicka en faktura till er och samtidigt er rabattkod som ni kan ge ut till era anställda. Rabattkoden kan användas så många gånger som ni anmält anställda.
 Ni skriver själva ut en startlapp att fästa på er t-shirt. Startlappen får ni i er anmälan.

Datum: 19-26 september. Den 19:e september kommer det på vissa orter finnas möjlighet att delta i loppet lokalt. Håll utkik i våra lokalföreningars sociala kanaler för mer information om vart just ni kan samlas.

Plats: Virtuellt. 

Pris: 150 kr/anställd.

Dela gärna bilder från loppet i ert företags sociala kanaler och använd hashtaggen #barndiabetesloppet2021.

Varför är Barndiabetesloppet viktigt?

Varje år insjuknar över 900 barn av typ 1-diabetes. Ingen vet varför, och det finns inget botemedel. Sverige och Finland är mest drabbade i världen. Mer pengar till forskning behövs för att kunna besegra sjukdomen.

Anmäl dina anställda här

Barndiabetesfondens integritetspolicy 

×
  • {{ node.Name }}