{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Anmäl dina anställda till Barndiabetesloppet 2023

Senast uppdaterad: 2024-03-25

Mellan den 7 och 15 september springer, går, rullar och cyklar vi för att samla in pengar till den livsviktiga typ 1-diabetesforskningen. Anmäl ditt företag också och var med oss på resan mot ett botemedel.

Samla kollegorna, chefen och resten av kontoret i kampen mot typ 1-diabetes. Mellan den 7:e och 15:e september anordnar vi Barndiabetesloppet. Du och ditt företag kan välja att gå, springa eller cykla till förmån för den livsviktiga forskningen på valfri plats.

Anmälan

Så här går det till när du och ditt företag anmäler er till Barndiabetesloppet 2024:

 Anmäl antal anställda som ska delta tillsammans med era faktureringsuppgifter i vårt formulär. Tryck här för att anmäla er nu.
 Efter vi har mottagit er anmälan kommer vi skicka en faktura eller en e-faktura till er.
 Vi kontaktar er med er företagskod som används av era anställda för att registrera sin startplats i loppet.
 I ert bekräftelsemail får ni tillgång till era startlappar som ni enkelt kan skriva ut. Lägg till era namn och orten ni deltar i. Därefter får ni gärna fota och dela bilder från ert deltagande i era sociala kanaler med hashtaggen #barndiabetesloppet2024

Datum: 7-15 september. 
Plats: Valfritt. På vissa orter kan det finnas möjlighet att delta i loppet lokalt. Håll utkik i våra Lokalföreningars sociala kanaler för mer information om vart just ni kan samlas.

Pris: 200 kr/anställd.

Dela gärna bilder från loppet i ert företags sociala kanaler och använd hashtaggen #barndiabetesloppet2024

Varför är Barndiabetesloppet viktigt?

Varje år insjuknar över 1000 barn av typ 1-diabetes. Ingen vet varför, och det finns inget botemedel. Sverige och Finland är mest drabbade i världen. Mer pengar till forskning behövs för att kunna besegra sjukdomen.

Har ni frågor om Barndiabetesloppet 2024? Mejla er fråga till sandra.pihlstrom@barndiabetesfonden.se 

Anmäl dina anställda här

Barndiabetesfondens integritetspolicy 

×
  • {{ node.Name }}