Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används.
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Tillsammans promenerar eller springer vi för typ 1-diabetesforskningen

Anmäl dig till Barndiabetesloppet och spring eller gå för typ 1-forskningen! Vi hoppas att du vill vara med och sprida kännedom om typ1-diabetes tillsammans med oss.

Datum: söndag 20 sep,
Vi siktar på att promenera eller springa söndagen den 20 september, men det går lika bra att vara med en annan dag. Det viktiga är att du/ni är med!
Plats: Du kan medverka vart du än bor i Sverige.
I Linköping utgår loppet från scenen vid Trädgårdsföreningen. Där finns möjligheten att springa loppet live. Föranmälan måste göras innan kl 15.00 lördagen den 19 september. Du får din startplats utifrån din anmälningstid.
Starttider i Linköping:
För barn: kl. 10:30, 11:15 och 12:00
För vuxna: kl. 13:00, 14:00
Du får din startplats utifrån din anmälningstid.

Pris: 
Barn 50 kr (400-800m)
Familj 300 kr (400m-10 km)
Vuxna 150kr (2, 5 eller 10km)

Varför är Barndiabetesloppet viktigt?

Varje år insjuknar över 800 barn av typ 1-diabetes. Ingen vet varför, och det finns inget botemedel. Sverige och Finland är mest drabbade i världen. Mer pengar till forskning behövs för att kunna besegra sjukdomen.

Samla familjen, kollegorna, eller kvarteret och kör Barndiabetesloppet tillsammans. Viktigt att vi anpassar oss till Corona förutsättningarna, så att alla kan vara med och känna sig trygga! Känn delaktigheten med alla typ 1-supporters runt om i landet och följ #barndiabetesloppet2020

Anmälan till Barndiabetesloppet

Anmäl dig här nedan och swisha sen anmälningsavgift till 900 05 97.
I ditt bekräftelse får du din startlapp som du kan skriva ut och lägg till din ort, fota och dela på sociala medier med #barndiabetesloppet2020.

Deltagaravgift

Betalningsinformation
Swisha anmälningsavgiften till 900 05 97 med märkningen "Barndiabetesloppet".

Barndiabetesfondens integritetspolicy

Läs vår integritetspolicy här

×
  • {{ node.Name }}