{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Barndiabetesloppet 2023 – tillsammans för forskningen

Mellan den 9 och 17 september springer, går, rullar och cyklar vi för att samla in pengar till den livsviktiga typ 1-diabetesforskningen. Anmäl dig du också och var med oss på resan mot ett botemedel.

Samla familjen, vännerna, kollegorna eller varför inte hela kvarteret i kampen mot typ 1-diabetes? Mellan den 9 och 17 september anordnar vi Barndiabetesloppet 2023. Du kan välja att gå, springa, rulla eller cykla till förmån för den livsviktiga forskningen på valfri plats. Förra året var vi 2 000 personer som tillsammans samlade in över 350 000 kronor. I år ska vi slå det rekordet!

 

Barndiabetesloppet Virtuellt

Datum: 9-17 september.


Plats: Valfritt. Det kommer på vissa orter finnas möjlighet att delta i loppet lokalt. Läs mer om några lokala lopp här. Håll utkik i våra Lokalföreningars sociala kanaler för mer information om vart just ni kan samlas.

 

Priser virtuellt lopp:
Barn 75 kr
Vuxen 200 kr
Familj 350 kr

 

Anmäl dig till virtuellt lopp

När loppet närmar sig får du din startlapp i ett mejl som du enkelt kan skriva ut. Lägg till ditt namn och din ort. Därefter får du gärna fota och dela bilder från ditt deltagande i dina sociala kanaler med hashtaggen #barndiabetesloppet2023.

 Vill ditt företag delta i Barndiabetesloppet? Tryck här för att komma till anmälningssidan för företag.

Varför är Barndiabetesloppet viktigt?

Varje år drabbas över 1000 barn och minst lika många vuxna i Sverige av typ 1-diabetes. Ingen vet varför, och det finns inget botemedel. Sverige och Finland är mest drabbade i världen. Mer pengar till forskning behövs för att kunna besegra sjukdomen.

Har du frågor om Barndiabetesloppet 2023? Mejla din fråga till sandra.pihlstrom@barndiabetesfonden.se 

Barndiabetesloppet i bilder

Här kan du se bilder från förra årets lopp #barndiabetesloppet2022 på Instagram. Om du lägger upp en bild med hashtaggen #barndiabetesloppet2023 kommer du också att synas på vår webbplats.

×
  • {{ node.Name }}