{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Barndiabetesloppet 2022 – tillsammans för forskningen

Mellan den 17 och 25 september springer, går, rullar och cyklar vi för att samla in pengar till den livsviktiga typ 1-diabetesforskningen. Anmäl dig du också och var med oss på resan mot ett botemedel.

Samla familjen, vännerna, kollegorna eller varför inte hela kvarteret i kampen mot typ 1-diabetes? Mellan den 17 och 25 september anordnar vi Barndiabetesloppet 2022. Du kan välja att gå, springa, rulla eller cykla till förmån för den livsviktiga forskningen på valfri plats. Förra året var vi 3 300 personer som tillsammans samlade in över 330 000 kronor. I år ska vi slå det rekordet!

Anmäl dig via formuläret nedan

Datum: 17-25 september. 
Plats: Valfritt. Den 17:e och 18:e september kommer det på vissa orter finnas möjlighet att delta i loppet lokalt. Läs mer om några lokala lopp här. Håll utkik i våra Lokalföreningars sociala kanaler för mer information om vart just ni kan samlas.

Jag vill anmäla

Lokalt Barndiabeteslopp i Linköping den 17 september

Barndiabetesloppet i Linköping startar och avslutas vid fontänen i S:t Larsparken. Vid 13.00 kommer tal och lotterier anordnas. Loppet bevakas av 20 banfunktionärer. Har du frågor om Barndiabetesloppet i Linköping? Kontakta Johan Stransky på e-post johan@stransky.nu.

Vill du delta i det lokala Linköpingsloppet?
Jag vill anmäla
Vilken starttid vill du anmäla dig till?
Välj starttid

Lokalt Barndiabeteslopp i Lund den 17 september

Barndiabetesloppet i Lund startar och avslutas vid Råbysjön. Under dagen kommer fika, lotteri och medaljutdelning anordnas. Har du frågor om Barndiabetesloppet i Lund? Kontakta Hannes Wikander på e-post hannes.wikander@gmail.com 

Vill du delta i det lokala loppet i Lund?
Jag vill anmäla
Vilken starttid vill du anmäla dig till?
Välj starttid

Betalningsinformation
Swisha anmälningsavgiften till 900 05 97 med märkningen "Barndiabetesloppet".

Barndiabetesfondens integritetspolicy

Läs vår integritetspolicy här

I ditt bekräftelsemail får du din startlapp som du enkelt kan skriva ut. Lägg till ditt namn och din ort. Därefter får du gärna fota och dela bilder från ditt deltagande i dina sociala kanaler med hashtaggen #barndiabetesloppet2022.

 Vill ditt företag delta i Barndiabetesloppet? Tryck här för att komma till anmälningssidan för företag.

Varför är Barndiabetesloppet viktigt?

Varje år drabbas över 900 barn och minst lika många vuxna i Sverige av typ 1-diabetes. Ingen vet varför, och det finns inget botemedel. Sverige och Finland är mest drabbade i världen. Mer pengar till forskning behövs för att kunna besegra sjukdomen.

Har du frågor om Barndiabetesloppet 2022? Mejla din fråga till sandra.pihlstrom@barndiabetesfonden.se 

×
  • {{ node.Name }}