Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används.
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

När slog typ 1-diabetes en knut på ditt liv? Dela din historia!

Världen befinner sig i en kris och vi ser hur livsviktig forskning stannar av i skuggan av pandemin. Dela din historia och stöd Barndiabetesfonden i kampen för typ 1-diabetes.

Vi behöver din hjälp! I kampanjen ”Knut på livet” kan du berätta hur typ 1-diabetes slog en knut på ditt liv. Genom att dela just din historia kan vi tillsammans öka kunskapen och attityden till typ 1-diabetes för att få ett ökat stöd till forskningen. Forskning som inte får stanna av!

Så här gör du:

Publicera valfri bild på sociala medier och berätta din historia om när knuten/typ 1-diabetes kom in i ditt liv. Skänk en gåva till Barndiabetesfonden och utmana sedan dina vänner att göra detsamma.

Typ 1-diabetes slår en knut på livet

En knut som inte ännu är löst. Så ser vi på typ 1-diabetes. För likt en knut är typ 1-diabetes väldigt invecklad men långt ifrån omöjlig att lösa. 

En knut kan se ut på många olika sätt. Detsamma gäller typ 1-diabetes. Sjukdomen slår blint. Den drabbar barn och unga, men också vuxna. Alla med typ 1-diabetes, och dess anhöriga, bär på sin egen knut, hela livet. En knut som innebär en oro, en knut i magen, ett hinder som står i vägen för ett vanligt liv. Men knuten kan också sammanföra, förena lösa ändar och binda starka band. På så vis blir den blå knuten en symbol för en enad front, en gemenskap. 

Berättelser om andras knut på livet

I ”Knut på livet” publicerar du en bild på valfri sociala medie och berättar din historia om när knuten/typ 1-diabetes kom in i ditt liv. Skänk en gåva till Barndiabetesfonden och utmana sedan dina vänner att göra detsamma för att forskningen inte ska stanna av.

×
  • {{ node.Name }}