Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används.
MÅNADSGIVARE ENGÅNGSGÅVA
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Ditt stöd behövs!

Stöd oss i kampen mot typ 1 diabetes. Du kan hjälpa på en rad olika sätt både som privatperson, företag eller förening. Alla gåvor till Barndiabetesfonden är varmt välkomna - stora som små. Varje gåva till forskningen är viktig och skänker hopp om nya framsteg och genombrott.

De personuppgifter vi ber dig lämna här används i första hand för att vi ska kunna administrera din gåva. Om du är under 18 år behöver en förälder eller vårdnadshavare göra beställning, då vi inte registrerar personuppgifter för personer under 18 år. Läs mer om dina rättigheter och vår behandling av personuppgifter i Barndiabetesfondens Integritetspolicy.

Dina personuppgifter kan även komma att användas för marknadsföring, och för att hitta nya sätt att kommunicera och interagera med dig och andra som stödjer vårt arbete. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part, endast till dem vi har samarbete med eller är skyldiga att rapportera till. 

×
  • {{ node.Name }}