{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Smart insulinpenna

Använder du sensorer och vill få ut det mesta av tekniken utan att använda insulinpump? Här kan du läsa mer om den smarta insulinpennan Inpen.

Medtronic InPen™

Medtronic InPen™ är en del av Medtronics nya smarta pennsystem som tillsammans med Guardian™ 4 CGM gör att du ligger steget före dina glukosnivåer med bland annat prediktiva glukoslarm samt personanpassade insulindoser för att förbättra tiden i målområdet. De prediktiva glukoslarmen varnar upp till 60 minuter innan höga eller låga värden och du får information var femte minut om dina glukosnivåer. I InPen™ appen kan du även se doseringsdata, få förslag på dosmängd via doskalkylatorn samt påminnelser vid missade insulindoser.

Medtronic erbjuder lösningar som förbättrar och förlänger livet för miljontals människor globalt – varje sekund förbättras två liv tack vare våra produkter. Vi vill vara med och åskådliggöra diabetes, förbättra livskvalitén och behandlingen för de som lever med diabetes.

*Det här innehållet är sponsrat av Medtronic som bidragit till typ 1-diabetesforskningen i samband med denna produktbeskrivning. Barndiabetesfondens medicintekniska översikt är framtagen för att ge dig all information du behöver när du ska välja dina hjälpmedel. Det finns fler smarta insulinpennor på marknaden, men då de har sitt insulin/läkemedel i produktnamnet kan de inte marknadsföras här. Rådgör med din diabetessköterska för mer information om vilka smarta insulinpennor du kan välja mellan.

×
  • {{ node.Name }}