MÅNADSGIVARE ENGÅNGSGÅVA
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Barndiabetesdagen den 25 maj i Malung

Nyhet: Redaktionen 26 april 2019 

I år anordnar föreningen Wilmas Vänner – föreningen bakom Barndiabetesgalan i Malung i november – även Barndiabetesdagen den 25/5 kl 10-15 på Orrskogen, Folkets Park Malung. Vi välkomnar alla från när och fjärran!

Entré 20 kr för vuxna, barn gratis i målsmans sällskap. Alla aktiviteter kostar 20 kr, och alla intäkter från dagen tillfaller Barndiabetesfonden.

Lokala företag, föreningar och privatpersoner i Malung-Sälens kommun ställer upp och hjälper till. Vi erbjuder bl a hoppborg, fiskdamm, tipspromenad för barn och vuxna, räddningstjänsten finns på plats och visar sina fordon, och den lokala specialiteten kolbulle serveras.

Det kommer också att ges möjlighet att träffa Adam Renheim med skoter! Adam tävlar i Skotercross, och har hela 6 VM-guld och 2 silver i X-Games!

Wilmas vänner finns på plats för info om typ 1 diabetes, vi visar självklart upp årets lotteribil och säljer billotter, och det blir också försäljning av barndiabetesarmband från de lokala Malungshantverkarna och försäljning av Barndiabetshästen i unikt samarbete med Nils Olsson Dalahästar, Nusnäs.

Programmet i sin helhet finns på Wilmas Vänners hemsida

Dessutom sker biljettsläppet till Barndiabetesgalan på Barndiabetesdagen!   Barndiabetesgalan hålls  16/11-19 kl 18:00 på just Orrskogen, Folkets Park Malung. Biljetter till Barndiabetesgalan släpps via hemsidan 26/5

×
  • {{ node.Name }}