Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används.
MÅNADSGIVARE ENGÅNGSGÅVA
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Vanliga frågor om medlemskap


Hur blir jag medlem i Barndiabetesfonden?

Stiftelsen Barndiabetesfonden har inga medlemmar, men du kan bli medlem i Barndiabetesfondens Riksförening.


Vad är då Barndiabetesfondens Riksförening?

Barndiabetesfondens Riksförening är samarbetsorganet för Barndiabetesfondens Lokalföreningar runtom i landet. Det är Barndiabetesfondens Riksförening som administrerar medlemskap och butiksförsäljning, och tillsammans med Lokalföreningarna sprider de kunskap och samlar in pengar till forskningen, bland annat genom att delta i olika arrangemang. Lokalföreningarna anordnar också aktiviteter för barnen och träffar för föräldrarna i den egna regionen.

Du ansöker om medlemskap genom att fylla i formuläret här på hemsidan.


Och hur blir jag medlem i en Lokalförening?

När du blir medlem i Barndiabetesfondens Riksförening blir du också automatiskt medlem i närmsta Lokalförening om sådan finns. Medlemsadministrationen sker centralt, så om du vill höra till en särskild Lokalförening någon annanstans än i regionen där du bor kontaktar du bara kansliet så ordnar vi det. Detsamma gäller om du helt vill avstå från att tillhöra en Lokalförening.


Vad innebär ett medlemskap i Barndiabetesfondens Riksförening?

Som medlem får ni tidningen Sticket 4 ggr/år, tillgång till en Lokalförening om det finns en i din region, och tillträde till sådana evenemang som arrangeras i Barndiabetesfondens Lokalföreningars regi.

Vid evenemang gäller familjemedlemskap för hela familjen och enskilt medlemskap för den person medlemskapet tecknats för. Vid Barndiabetesfondens Riksförenings årsmöte berättigar varje medlemskap, oavsett typ, till en röst.


Kan jag ge bort ett medlemskap i present?

Ja det kan du, men då ber vi att du kontaktar kansliet så att vi får se till att fakturan går till rätt adress.


Vi skall fortsätta att betala medlemsfakturan men vill att Sticket går till en annan adress, går det?

Ja, men då ber vi att ni kontaktar kansliet så att vi får lägga upp det manuellt.

×
  • {{ node.Name }}