Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används.
MÅNADSGIVARE ENGÅNGSGÅVA
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Barndiabetesfondens Lokalförening i Skåne

 

Alla som sitter i styrelsen för Barndiabetesfondens Lokalförening Skåne har någon relation till diabetes typ 1 - som föräldrar eller mor/farföräldrar  till barn med diabetes typ 1 men också de som är diabetiker själva. Därför vet vi alla mycket väl hur det är att leva med denna sjukdom dygnet runt.

Vårt mål är, i enlighet med Barndiabetesfondens syfte att stödja forskning kring diabetes hos barn och ungdomar, att arbeta för att samla in pengar samt sprida kunskap om sjukdomen.

Vi vill även fungera som ett stöd för barn, föräldrar och anhöriga som på något sätt lever diabetes. Vi ordnar därför aktiviteter för våra medlemmar som ger möjlighet att träffas och ge stöd till varandra. Läs mer under "kommande aktiviteter" för att se vad som är på gång.

Som så mycket annat i samhället just nu så är ju det mesta satt på paus pga Covid-19. Våren 2021 kommer således inte inte innehålla några aktiviteter som det ser ut just nu men vi hoppas naturligtvis kunna komma igång till hösten.

 

Årsmöte 2022

Dag, tid och plats meddelas längre fram.

Se vad som händer i Barndiabetesfondens Lokalförening Skåne!

Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar!

 

Nyheter

Åkarps IF skänkte pengar till Barndiabetesfonden

Den 28 augusti anordnade Åkarps IF insamling till Barndiabetsfonden i samband med sina A-lagsmatcher. Det anordnades även bolltävlingar där insamlade pengar oavkortat gick till Barndiabetesfonden. Med relativt enkla medel gjorde Åkarps IF en fantastisk insats för att lösa diabetesknuten och några veckor efteråt fick Gustav Ribbing från Barnsdiabetesfonden, Skåne mottaga en check på hela 25 290:-.

Barndiabetesfonden vill än en gång rikta ett stort tack till Åkarps IF för Ert engagemang och ert stora bidrag.


Åkarps IF överlämnade checken på 25290 kronor

 

×
  • {{ node.Name }}