MÅNADSGIVARE ENGÅNGSGÅVA
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Barndiabetesfondens Lokalförening i Skåne

Alla som sitter i styrelsen för Barndiabetesfondens Lokalförening Skåne har någon relation till diabetes typ 1 - som föräldrar eller mor/farföräldrar  till barn med diabetes typ 1 men också de som är diabetiker själva. Därför vet vi alla mycket väl hur det är att leva med denna sjukdom dygnet runt.

Vårt mål är, i enlighet med Barndiabetesfondens syfte att stödja forskning kring diabetes hos barn och ungdomar, att arbeta för att samla in pengar samt sprida kunskap om sjukdomen.

Vi vill även fungera som ett stöd för barn, föräldrar och anhöriga som på något sätt lever diabetes. Vi ordnar därför aktiviteter för våra medlemmar som ger möjlighet att träffas och ge stöd till varandra. Läs mer under "kommande aktiviteter" för att se vad som är på gång.

 

Årsmöte 2023

Söndagen den 12 februari 2022 kl 15.00 inbjuder vi våra medlemmar till årsmöte på Råbylunds Gård i Lund.

Efter det ordinarie mötet bjuder Barndiabetesfonden på fika och ett diabetesrelaterat föredrag får vi också lyssna på i samband med det.

Inbjudan kommer på mailen inom kort men naturligtvis kan man anmäla sig redan nu om man vill email till skane@barndiabetesfonden.se. Sista anmälningsdag är annars den 12 februari.

Handlingar inför årsmötet kommer att skickas ut via mail i god tid före mötet.

Hjärtligt välkomna!

Med vänlig hälsning,

Styrelsen

×
  • {{ node.Name }}