Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används.
MÅNADSGIVARE ENGÅNGSGÅVA
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Barndiabetesfondens Lokalförening i Skåne

Alla som sitter i styrelsen för Barndiabetesfondens Lokalförening Skåne har någon relation till diabetes typ 1 - som föräldrar eller mor/farföräldrar  till barn med diabetes typ 1 men också de som är diabetiker själva. Därför vet vi alla mycket väl hur det är att leva med denna sjukdom dygnet runt.

Vårt mål är, i enlighet med Barndiabetesfondens syfte att stödja forskning kring diabetes hos barn och ungdomar, att arbeta för att samla in pengar samt sprida kunskap om sjukdomen.

Vi vill även fungera som ett stöd för barn, föräldrar och anhöriga som på något sätt lever diabetes. Vi ordnar därför aktiviteter för våra medlemmar som ger möjlighet att träffas och ge stöd till varandra. Läs mer under "kommande aktiviteter" för att se vad som är på gång.

Som så mycket annat i samhället just nu så är ju det mesta satt på paus pga Covid-19. Våren 2021 kommer således inte inte innehålla några aktiviteter som det ser ut just nu men vi hoppas naturligtvis kunna komma igång till hösten.

 

Årsmöte 2022

Söndagen den 13 februari 2022 kl 15.00 inbjuder vi våra medlemmar till årsmöte i Palmer Friskvårds lokaler på Beritta Gurrisgatan 13 i Malmö.

Efter det ordinarie mötet bjuder Barndiabetesfonden på kaffe, the eller juice med en kaka samtidigt som vi får lyssna på Anna-Mia Thysell som kommer att berätta om vikten av träning och friskvård. Friskvård är alltid viktigt men i synnerhet i samband med diabetes. 

Anmälan till årsmötet görs senast den 11 februari via email till skane@barndiabetesfonden.se.

Ange gärna ”Årsmöte” i rubriksraden så underlättar ni för oss i överblicken av antalet anmälda. 

Handlingar inför årsmötet kommer att skickas ut via mail i god tid före mötet.

Hjärtligt välkomna!

Med vänlig hälsning,

Styrelsen

×
  • {{ node.Name }}