MÅNADSGIVARE ENGÅNGSGÅVA
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Barndiabetesfondens Lokalförening Norrbotten

Senast uppdaterad: 2024-01-22

I Norrbotten finns i dagsläget ungefär 150 barn och ungdomar som är inskrivna hos de två diabetesteamen på Sunderby sjukhus och Gällivare sjukhus.

Om föreningen

Barndiabetesfondens Lokalförening Norrbotten har som syfte öka kunskapen om och typ 1 diabetes samt att samla in pengar till forskning om diabetes hos barn och ungdomar.

Vi ser också som ett viktigt uppdrag att samla familjer med diabetes, anordna träffar där barn kan mötas och lära känna andra barn med diabetes och där vuxna kan umgås med andra i samma situation.

Lokalföreningen bildades under våren 2015 men lades vilande 2018. 2021 drog vi igång igen med nya friska tag. Vi har en ny styrelse med arbetsgrupper där vi jobbar med att samla in pengar, skapa event och samarbeten samt anordna famileträffar.

Vi som är med i styrelsen är alla föräldrar till barn med diabetes. Vi vill gärna få fler medlemmar i föreningen och fler som engagerar sig i de aktiviteter och familjeträffar som vi anordnar. Du väljer själv hur mycket och när du vill delta. Kontakta oss för mer information.

Vår primära informationskanal är en grupp på Facebook: https://www.facebook.com/groups/bdfnorrbotten

Om du är med i föreningen, eller vill bli det kan du ansöka om att gå med i gruppen. 

Vi har även en sida på Facebook som är öppen för alla. Du hittar den här: https://www.facebook.com/BDFnorrbotten

 

Se vad som händer i Barndiabetesfondens Lokalförening Norrbotten!

 

Årsmöte avseende 2023

Välkommen på digitalt årsmöte söndagen 25 februari 2024, kl 19. För mer information eller anmälan: norrbotten@barndiabetesfonden.se

 

Kontakta oss 

Anna Lundwall
Ordförande
Mobiltelefon: 070-299 00 28

Fler kontaktuppgifter 

×
  • {{ node.Name }}