{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Barndiabetesfondens lokalföreningar

Senast uppdaterad: 2024-01-22

Våra lokalföreningar runt om i landet är stommen i den verksamhet som driver Barndiabetesfonden framåt. Lokalföreningarna agerar på den lokala marknaden och är vårt ansikte utåt. Tillsammans med Riksföreningen är lokalföreningarnas uppdrag öka insamlingen till forskningen, öka stödet till drabbade och anhöriga samt öka kunskapen om typ 1-diabetes hos allmänhet, vård och skola.

Vill du också engagera dig i kampen mot typ 1-diabetes? Kanske har du själv typ 1-diabetes eller är förälder, partner, syskon eller anhörig till en person med typ 1-diabetes. Alla är välkomna till oss och alla kan bidra med något. Att vara ledamot i en föreningsstyrelse är givande, lärorikt och framförallt roligt.

Låter det intressant? Välkommen att kontakta din närmsta lokalförening genom att fylla i formuläret nedan. Idag har Barndiabetesfonden 15 aktiva lokalföreningar:

DalarnaGävleborgGöteborgHalland, JönköpingLinköpingNorrbotten, NorrköpingSkaraborgSkåne, StockholmUppsalaVärmlandVästmanland och Örebro.

 

Vi har även ett antal communities, dvs lokalföreningar som är under uppstart eller som agerar lokalt i en större region. Dessa är: Kalmar, Västernorrland, Västerbotten och Jämtland.

Vi jobbar också ständigt för att utöka verksamheten med nya lokalföreningar i andra regioner. Om du bor i en annan del av landet och vill vara med och starta en ny lokalförening är du varmt välkommen att kontakta kansliet!

 

Engagera dig i en lokalförening - Bli medlem

×
  • {{ node.Name }}