{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Barndiabetesfondens Lokalföreningar

Lokalföreningarna runt om i landet anordnar aktiviteter för barn och familjer i den egna regionen. Lokalföreningarnas uppgift är även att sprida information och öka kunskapen om typ 1-diabetes bland annat genom att delta i olika arrangemang.

Vill du också engagera dig i kampen mot typ 1-diabetes? Då är du välkommen att kontakta din närmsta Lokalförening. Alla kan bidra med något. Du kanske vill öka synlighet på sociala medier? Ordna föreläsningar? Nätverka eller bara vara med i ett sammanhang där du träffar andra familjer och anhöriga i regionen där du bor? Tillsammans skapar vi hopp!

Idag har Barndiabetesfonden 14 aktiva Lokalföreningar: Norrbotten, Gävleborg, Värmland, Dalarna, Uppsala, Stockholm, Västerås, Skaraborg, Norrköping, LinköpingGöteborg, Ulricehamn, Jönköpings län och Skåne.

Vi har även några communities, det vill säga Lokalföreningar som är under uppstart, i Blekinge, Halland, Jämtland och Kalmar. Vill du engagera dig i något av våra communities eller Lokalföreningar? Kanske vill du starta ett eget engagemang? Fyll i formuläret nedan för att ta kontakt nu.

Vi jobbar också ständigt för att utöka verksamheten med nya lokalföreningar i andra områden. Om du bor i en annan del av landet och vill vara med och starta en ny lokalförening är du varmt välkommen att kontakta kansliet!

×
  • {{ node.Name }}