Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används.
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Ge en företagsjulgåva som stöttar Elle och 8 000 obotligt sjuka barn

Barn som drabbas av typ 1-diabetes kan idag inte bli botade. Nu kan ert företag ge Elle och 8 000 drabbade barn hopp om framtiden som julklapp.

Elle är ett av 8 000 barn i Sverige som har insjuknat i typ 1-diabetes, Sveriges absolut vanligaste livshotande sjukdom hos barn och unga. Typ 1-diabetes är en obotlig sjukdom och Elle behöver ta insulininjektioner och ha blodsockerkontroll dygnet runt, för resten av sitt liv, för att kunna leva. Trots modern behandling är risken för allvarliga komplikationer stor och leder alltför ofta till ett förkortat liv. Sverige är, tillsammans med Finland, värst drabbat i världen av typ 1-diabetes. Typ 1-diabetes slår en knut på livet. Hjälp oss lösa den.

Med en julgåva till forskningen från ert företag kan ni bidra till att skapa förutsättningar för viktiga genombrott, ökad livslängd, mindre komplikationer och många barns högsta önskan – ett botemedel. När ert företag ger en gåva är ni med oss i kampen att besegra typ 1-diabetes – samtidigt som ni skapar hopp för Elle och de 8 000 barn som kämpar varje dag.


När ni ger en julgåva får ni ett marknadsföringspaket, där ni får hjälp att visa upp ert stöd till kunder och anställda. I paketet ingår bland annat texter och bilder till sociala medier, en logo att lägga till i er mejlsignatur och ett diplom.

I julpaketet ingår:

 En "Vi stödjer Barndiabetesfonden"-logotyp för mejlsignatur och webbknapp.

 Bilder och texter för sociala medier som gör det enkelt att synliggöra ert engagemang.

 Information att dela med era anställda.

 Ett diplom.

 

Fyll i gåvoformuläret nedan och ge den viktigaste julklappen till barn med typ 1-diabetes så skickar vi en faktura på angivet belopp. Tack för ditt stöd!

Ge en julgåva

Barndiabetesfondens integritetspolicy
×
  • {{ node.Name }}