Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används.
MÅNADSGIVARE ENGÅNGSGÅVA
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Humanfond

Spara med hjärtat och stötta Barndiabetesfonden!

Genom ideellt fondsparande kan du bygga upp ett sparande, samtidigt som du stöttar vår verksamhet och låter ditt sparkapital bidra till en bättre värld. Barndiabetesfonden får då två procent av ditt sparande varje år. Du kan månadsspara regelbundet eller göra insättningar lite då och då – välj det som passar dig bäst.

Humanfond är en bred aktiefond som förvaltas av Swedbank Robur. Humanfond är en hållbarhetsfond, vilket innebär att företagen fonden investerar i tar ansvar för miljö, arbetsvillkor, mänskliga rättigheter och affärsetik.

Vill du också spara med hjärtat?

Ett varmt tack till dig som sparar i Humanfond!
Ditt sparande bidrar till vårt viktiga arbete.

I februari 2018 fick Barndiabetesfonden ta emot 174.807 kronor, och vi vill därför rikta ett varmt tack till dig som sparar i Humanfond!

Läs mer om ideellt fondsparande och hur man börjar spara i Humanfond

Produktblad för Swedbank Robur Humanfond (pdf för nedladdning/utskrift)

Kontakta oss gärna om du har frågor.


Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för Swedbank Roburs fonder finns att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se


×
  • {{ node.Name }}