{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Humanfond - Spara med hjärtat och stötta Barndiabetesfonden!

Genom ideellt fondsparande kan du bygga upp ett sparande, samtidigt som du stöttar vår verksamhet och låter ditt sparkapital bidra till en bättre värld. Barndiabetesfonden får då två procent av ditt sparande varje år.

Du kan månadsspara regelbundet eller göra insättningar lite då och då – välj det som passar dig bäst.

Humanfond är en bred aktiefond som förvaltas av Swedbank Robur. Humanfond är en hållbarhetsfond, vilket innebär att företagen fonden investerar i tar ansvar för miljö, arbetsvillkor, mänskliga rättigheter och affärsetik.

Vill du också spara med hjärtat?

Tack!

I februari 2023 fick vi ta emot förra årets bidrag, 212 005 kronor, från fondspararna i Swedbank Humanfond. Pengarna är ett mycket viktigt tillskott i kampen för att besegra typ 1-diabetes. Varmt tack till alla er som stöttar vårt livsviktiga arbete!

Läs mer om ideellt fondsparande och hur man börjar spara i Humanfond

Produktblad för Swedbank Robur Humanfond (pdf för nedladdning/utskrift)

Kontakta oss gärna om du har frågor.


Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för Swedbank Roburs fonder finns att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se


×
  • {{ node.Name }}