Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används.
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Sticke och julgåvobevis

Nu närmar sig julen med stormsteg, och efter den 16 december kan vi inte längre garantera att beställda gåvobevis hinner hem till dig innan julafton. Men det har vi hittat en lösning på, såklart! Du kan redan nu beställa hem ett digitalt gåvobevis - som du enkelt skriver ut hemma och lägger under granen. Beställ ditt digitala julgåvobevis här

Leveranstid: 3-5 dagar med posten
Faktura skickas på angiven e-post.

Sticke, liten modell och julgåvobevis

För alla som gillar mjuka klappar! Sticke är Barndiabetesfondens helt egna maskot. Lill-Sticke är 15 cm lång – en behändig julklapp som tar liten plats, så varför inte ge bort två? Ett fint julgåvobevis medföljer.

199 kr

Ange antal:

Sticke, mellan modell och julgåvobevis

Mellan-Sticke blir en uppskattad julklapp och är trots namnet riktigt gosig. Sticke är Barndiabetesfondens helt egna maskot. En mellan-Sticke är 30 cm lång och det medföljer ett fint julgåvobevis.

399 kr

Ange antal:

Sticke, mellan modell med julgåvobevis och ett paket vykort

Mellan-Sticke blir en uppskattad julklapp och är trots namnet riktigt gosig. Sticke är Barndiabetesfondens helt egna maskot. En mellan-Sticke är 30 cm lång och det medföljer ett fint julgåvobevis och ett paket vykort.

599 kr

Ange antal:

Jag godkänner att få en faktura via e-post
×
  • {{ node.Name }}