Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används.
MÅNADSGIVARE ENGÅNGSGÅVA
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Ambassadörsföretag

Våra Ambassadörsföretag är företag som har valt att gå in och stödja Barndiabetesfonden långsiktigt.

Är du intresserad av att bli ett Ambassadörsföretag, ta kontakt med Åsa Laulajainen på asa.laulajainen@barndiabetesfonden.se.

Tack för att ni är med och stödjer oss i kampen mot typ 1-diabetes!

 

 

Lions logo

Lions - en av Barndiabetesfondens största bidragsgivare

Lions har varit Barndiabetesfondens samarbetspartner sedan 1989 och är en av fondens största bidragsgivare. Innehar en ordinarie styrelseplats i Stiftelsen Barndiabetesfonden.

 

 Handelsbanken

Vill föra forskningen framåt

Jag tycker att det känns bra att stödja Barndiabetesfonden genom mitt företag då både jag själv och mina barnbarn är drabbade av diabetes. Vi hoppas att vårt stöd kan föra forskningen framåt.

 

 

HIF fotboll

Ett naturligt ställningstagande

Barn och ungdomar är vår framtid så detta är ett naturligt ställningstagande för Hammarby Fotboll. Dessutom är Barndiabetesfonden ett starkt varumärke som det är hedrande att förknippas med och som vi bill bidra till att utveckla.

Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete.

 

Sogeti

En modest ansats för att göra skillnad

För oss på Sogeti är det viktigt att bidra till positiva förändringar för människor även utanför vårt företags gränser. Vår ansats är också att bidra konkret med vår expertis, vår tid, våra händer och hjärtan snarare än att bara stötta finansiellt vilket vi valt att göra för Barndiabetesfonden där vi vet att våra insatser kommer många till nytta.

 

 

EPiServer

Stödjer med glädje

EPiServer stödjer med glädje Barndiabetesfonden och deras arbete med att förbättra och underlätta för de ungdomar som drabbas av typ 1-diabetes.

 

Effektiv kommunikation kan skapa engagemang

Typ 1-diabetes är en svår sjukdom som drabbar många barn och ungdomar, och den påverkar hela vardagen, hela livet. Ändå finns en stor okunskap kring sjukdomen hos den breda allmänheten. Effektiv kommunikation kan skapa engagemang och få fler att bidra till forskningen. Här hoppas vi på Consid att vårt kunnande kan göra en skillnad.

 

 

   Tre revisorer

Vi vill stödja forskningen

Barn som får diabetes mår inte bara dåligt en stund, utan ställs inför en livslång kamp med sjukdomen. Att som ung få ett besked om att man ska behöva ta sprutor resten av sitt liv är tufft, och då är det bara en liten del av den livslånga egenvården som man ska lära sig leva med.

Vi vill stödja forskningen och Barndiabetesfondens viktiga arbete.

 

 

MORE

Vill göra skillnad

Vi på MORE Projektledning vill göra skillnad för de barn och ungdomar som har diabetes. Många är de som lider i tysthet av denna allvarliga och alltmer vanliga sjukdom. I jakten på bättre hjälpmedel och ett botemedel behövs mer pengar till forskning. Det är en självklarhet att vi vill vara med och stödja.

 


DiabeticDesigned

Diabetic Designed stödjer Barndiabetesfonden

Diabetic Designed säljer smarta diabetesprodukter som underlättar livet med diabetes. Vi har som ambition att förenkla livet med diabetes, genom våra produkter, och samtidigt göra livet med diabetes lite gladare. Vi vill också att det ska finnas positiv inspiration kring diabetes, som i Diabetes Hall of Fame. Vi ser mycket fram emot samarbetet med Barndiabetesfonden och hoppas kunna bidra till att Barndiabetesfonden kan fortsätta sitt viktiga arbete!

 

 

LIF hockey

Leksands IF vill stötta Barndiabetesfonden

Forskning kring den allt mer spridda och livsfarliga barnsjukdomen kostar pengar. Leksands IF vill stötta detta arbete och har därmed tagit på sig att både försöka sprida information kring fondens arbete samt informera om verkningarna av den obotliga sjukdomen.

 

 

Sedbank Robur

Spara med omsorg

Vill du att dina pengar ska växa samtidigt som de verkar för en god sak? Då har vi fonden för dig. När du sparar i Swedbank Robur Humanfond bidrar du nämligen med 2 procent av din fondförmögenhet till Barndiabetesfondens viktiga arbete. I  Humanfond investerar vi i företag som tar ansvar för vår omvärld. Genom åren har Barndiabetesfonden fått cirka 1,2 miljoner kronor från våra sparare. Låt även ditt sparkapital vara med och verka för en bättre värld.

 

 

Bo&Son

För forskning och kunskap

Bo & Son tar ett viktigt socialt ansvar genom att stödja Barndiabetesfonden, och därigenom hoppas vi att kunna bidra till att forskningen går framåt och att kunskapen om typ 1-diabetes sprids.

 

 

Brigo

För att underlätta för och på sikt bota

Med personligt engagemang och ekonomiskt stöd är vi på Brigo med och bidrar till Barndiabetesfondens viktiga arbete kring forskning för att underlätta för och på sikt bota barn och ungdomar med diabetes.

 

 

Brummer

 

 

 

Hotel Ekoxen

 

 

 

 

 Larsson Offset

 

 

 

LHC

 

 

Sanofi

×
  • {{ node.Name }}