Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används.
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Stöd forskningen genom att bli medlem i Barndiabetesfondens Riksförening

Alla är välkomna som medlemmar i Barndiabetesfondens Riksförening! Du behöver inte ha diabetes i din egen familj för att söka medlemskap. Det viktiga är att ju fler vi blir, desto större skillnad kan vi göra!

Bli medlem genom att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Som ny medlem får du automatiskt tillträde till närmaste lokalförening då sådan finns. När vi fått din ansökan registrerar vi ditt medlemskap och skickar ut en faktura på medlemsavgiften. Avgiften betalas sedan in på Barndiabetesfondens Riksförenings Pg 34 55 54-0.


De personuppgifter vi ber dig lämna här används i första hand för att vi ska kunna administrera ditt medlemskap. Om du är under 18 år behöver en förälder eller vårdnadshavare göra anmälan, då vi inte registrerar personuppgifter för personer under 18 år. Läs mer om dina rättigheter och vår behandling av personuppgifter i Barndiabetesfondens Integritetspolicy.

Dina personuppgifter kan även komma att användas för marknadsföring, och för att hitta nya sätt att kommunicera och interagera med dig och andra som stödjer vårt arbete. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part, endast till dem vi har samarbete med eller är skyldiga att rapportera till.

 

Tack för att du tänker på Barndiabetesfonden!

Jag vill bli medlem

Jag ansöker om medlemskap för *

Enskild: 200 kr/år
Familj: 350 kr/år
Företag: 1000 kr/år

Mailutskick

Jag vill få information från Barndiabetesfonden
Jag önskar få tidningen Sticket fyra gånger per år
×
  • {{ node.Name }}