Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används.
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Barndiabetesloppet 2021 – I kampen mot typ 1- diabetes

Den 19e september springer eller går vi i kampen mot typ 1 – diabetes och samlar in pengar till den livsviktiga forskningen. Förra året var vi 2500 personer som tillsammans samlade in 200 000 kr.

I år ska vi dubbla det rekordet! Samla familjen, kollegorna, eller kvarteret och kör Barndiabetesloppet tillsammans.

Anmälan

Vi kommer att samlas på olika platser över hela Sverige den 19/9 för att tillsammans springa eller gå. För er som istället vill delta virtuellt på den plats ni själva väljer så finns möjligheten att delta mellan 19/9-26/9.

Det går till så här

Anmäl er till loppet här, anmälningslänk släpps i augusti. Ni skriver själva ut en startlapp att fästa på er t-shirt. Startlappen får ni i er anmälan.

Pris
Vuxen 150 kr,
Barn 50 kr,
Familj 350 kr.

Varför är Barndiabetesloppet viktigt?

Varje år insjuknar över 900 barn av typ 1-diabetes. Ingen vet varför, och det finns inget botemedel. Sverige och Finland är mest drabbade i världen. Mer pengar till forskning behövs för att kunna besegra sjukdomen.

Vill du få anmälningslänken till Barndiabetesloppet 2021 skickad direkt till dig? Fyll i din e-post och tryck på knappen så får du ett mejl av oss så fort vi vet mer.

Barndiabetesfondens integritetspolicy

Läs vår integritetspolicy här

×
  • {{ node.Name }}