Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används.
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Barndiabetesloppet 2021 – tillsammans för forskningen

Mellan den 19:e och 26:e september springer, går, rullar och cyklar vi för att samla in pengar till den livsviktiga typ 1-diabetesforskningen. Anmäl dig du också och var med oss på resan mot ett botemedel.

Samla familjen, vännerna, kollegorna eller varför inte hela kvarteret i kampen mot typ 1-diabetes? Mellan den 19:e och 26:e september anordnar vi Barndiabetesloppet. Du kan välja att gå, springa, rulla eller cykla till förmån för den livsviktiga forskningen på valfri plats. Förra året var vi 2500 personer som tillsammans samlade in 200 000 kr. I år ska vi dubbla det rekordet!

Vill du och ditt företag delta i Barndiabetesloppet? Tryck här för att komma till anmälningssidan för företag.

Anmäl dig via formuläret nedan

Datum: 19-26 september. 
Plats: Valfritt. 

Deltagaravgift

Betalningsinformation
Swisha anmälningsavgiften till 900 05 97 med märkningen "Barndiabetesloppet".

Barndiabetesfondens integritetspolicy

Läs vår integritetspolicy här

I ditt bekräftelsemail får du din startlapp som du kan skriva ut. Lägg till din ort, fota och dela bilden på sociala medier med hashtaggen #barndiabetesloppet2021.

Varför är Barndiabetesloppet viktigt?

Varje år insjuknar över 900 barn av typ 1-diabetes. Ingen vet varför, och det finns inget botemedel. Sverige och Finland är mest drabbade i världen. Mer pengar till forskning behövs för att kunna besegra sjukdomen.

Har du frågor Barndiabetesloppet 2021? Mejla din fråga till sandra.pihlstrom@barndiabetesfonden.se

Barndiabetesloppet i bilder

Här kan du se bilder från #barndiabetesloppet2021 på Instagram. Inspireras av alla deltagare och anmäl dig du också så deltar vi tillsammans i kampen mot typ 1-diabetes. Om du lägger upp en bild med hashtaggen kommer du också att synas på vår webbplats.

Anmäl dig här

×
  • {{ node.Name }}