{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Barndiabetesloppet 2024 – tillsammans för forskningen

Senast uppdaterad: 2024-01-15

Mellan den 7 och 15 september springer, går, rullar och cyklar vi för att samla in pengar till den livsviktiga typ 1-diabetesforskningen. Anmäl dig du också och var med oss på resan mot ett botemedel.

Samla familjen, vännerna, kollegorna eller varför inte hela kvarteret i kampen mot typ 1-diabetes? Mellan den 7 och 15 september anordnar vi Barndiabetesloppet 2024. Du kan välja att gå, springa, rulla eller cykla till förmån för den livsviktiga forskningen på valfri plats.

 

Anmäl dig till virtuellt lopp  Se lokala lopp

 

Datum: 7-15 september.


Plats: Valfritt. Det kommer på vissa orter finnas möjlighet att delta i loppet lokalt. Läs mer om lokala lopp här. Håll utkik i våra Lokalföreningars sociala kanaler för mer information om vart just ni kan samlas.

 

Priser:
Barn 75 kr
Vuxen 200 kr
Familj 350 kr

 

Anmäl dig till virtuellt lopp  Se lokala lopp

 


Barndiabetesloppet sponsras av

           

 


Startlapp

När loppet närmar sig får du din startlapp i ett mejl som du enkelt kan skriva ut. Lägg till ditt namn och din ort. Därefter får du gärna fota och dela bilder från ditt deltagande i dina sociala kanaler med hashtaggen #barndiabetesloppet2024

 Vill ditt företag delta i Barndiabetesloppet? Tryck här för att komma till anmälningssidan för företag.

Varför är Barndiabetesloppet viktigt?

Varje år drabbas över 1000 barn och minst lika många vuxna i Sverige av typ 1-diabetes. Ingen vet varför, och det finns inget botemedel. Sverige och Finland är mest drabbade i världen. Mer pengar till forskning behövs för att kunna besegra sjukdomen.

Har du frågor om Barndiabetesloppet 2024? Mejla din fråga till sandra.pihlstrom@barndiabetesfonden.se 

 

×
  • {{ node.Name }}