Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används.
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Tack till er som sprang Barndiabetesloppet 2020

Barndiabetesloppet 2020 blev en storsuccé. Tack vare över 2 500 deltagare kunde cirka 200 000 kronor samlas in till den otroligt viktiga typ 1-diabetesforskningen.

I år kunde personer från hela Sverige för första gången delta på valfri plats i landet. Vi på Barndiabetesfonden vill tacka alla er som sprang och promenerade för forskningen. Med er hjälp samlade vi in omkring 200 000 kronor till forskningen!

Varför är Barndiabetesloppet viktigt?

Varje år insjuknar över 800 barn av typ 1-diabetes. Ingen vet varför, och det finns inget botemedel. Sverige och Finland är mest drabbade i världen. Mer pengar till forskning behövs för att kunna besegra sjukdomen.

Barndiabetesloppet 2021

Barndiabetesloppet 2021 kommer att anordnas i september nästa år och då hoppas vi att ännu fler vill delta. Samla familjen, kollegorna, eller kvarteret och kör Barndiabetesloppet tillsammans. Alla pengar som samlas in går oavkortat till typ 1-diabetesforskningen.

Vill du få information om Barndiabetesloppet 2021 i förväg? Fyll i din e-post och tryck på knappen så får du ett mejl av oss så fort vi vet mer.

Barndiabetesfondens integritetspolicy

Läs vår integritetspolicy här

×
  • {{ node.Name }}