{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Låt ditt företags julgåva bidra till kampen mot typ 1-diabetes

I Sverige insjuknar tre barn om dagen och lika många vuxna i typ 1-diabetes. Ingen vet varför och det finns fortfarande inget botemedel. Att ha typ 1-diabetes innebär så mycket mer än att ta en spruta till maten. Alla delar av livet påverkas. Vår senaste rapport visar att unga påverkas inte bara fysiskt av sjukdomen utan även psykiskt. 4 av 10 ungdomar med typ 1-diabetes känner sig ofta ledsna eller nere på grund av sin sjukdom. Typ 1-diabetes påverkar hela familjen och 40% av mammorna till drabbade barn är sjukskrivna på grund av stress.

Det är dags att bota typ 1-diabetes! Låt ditt företag vara med i kampen mot typ 1-diabetes i jul!

Ge en julgåva

Barndiabetesfondens integritetspolicy

Varför ska årets julgåva gå till Barndiabetesfonden?

 

 Typ 1-diabetes är Sveriges vanligaste allvarliga, obotliga sjukdom i Sverige bland barn och unga.

 

  Insamlade medel till forskningen står inte i paritet till typ 1-diabetes omfattning och allvar – något som bara kan ändras genom att öka kunskapen om sjukdomen i allmänheten!

 

 Som företagsvän är du med och bidrar till forskningen och ger hopp om en framtid utan typ 1-diabetes. Du får även tillgång till material att dela för att öka kunskapen om sjukdomen.

Vad får jag som företagsvän?

När ni ger en julgåva till Barndiabetesfonden får ni ett omfattande marknadsföringspaket, som hjälper er att enkelt visa upp ert stöd till Barndiabetesfonden för kunder och anställda. Ni får också tillgång till material för att sprida kunskap om sjukdomen.

 

I paketet ingår:

 "Vi stödjer Barndiabetesfonden"-logotyp på svenska och engelska.

  Bilder och texter anpassade för sociala medier.

  Information att dela till anställda.

  Diplom.

Fyll i formuläret och ge ert stöd till forskningen kring typ 1-diabetes så skickar vi en faktura på angivet belopp. Tack för ert stöd!

"Stödet från Barndiabetesfonden är helt avgörande för att vi faktiskt kan driva den här kliniska studien"

säger Olle Korsgren som forskar för att bota typ 1-diabetes med stöd av Barndiabetesfonden.

 

Sveriges största finansiär av typ 1-diabetesforskning

Barndiabetesfondens vision är att bota typ 1-diabetes till år 2040. Vi stödjer forskning vars syfte är att förebygga, bota eller lindra typ 1-diabetes hos både barn och vuxna. Vi är Sveriges största finansiär av forskning kring typ 1-diabetes och den enda aktören med enskilt fokus på sjukdomen. Barndiabetesfonden har 90-konto och är medlem i Giva Sverige. Fondens beskyddare är H.K.H. Kronprinsessan Victoria.

×
  • {{ node.Name }}