Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används.
MÅNADSGIVARE ENGÅNGSGÅVA
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Barndiabetesfondens fadderprojekt

Stress, rädsla, oro, förtvivlan och en känsla av total okunskap är något som väldigt många familjer berättar att de kände när deras barn eller partner blev sjuk i typ 1 diabetes. Livet vänds upp och ner över en natt, både för den som blir sjuk men också för deras familjer och anhöriga. Många av dem känner sig väldigt ensamma och utelämnade. De känner inte någon som är drabbad, någon som de kan ställa frågor till och få stöd och support från.

Därför har Barndiabetesfonden startat upp en fadderverksamhet som ger dig/er möjlighet att få kontakt med en enskild fadder eller en fadderfamilj som kan ge dig/er stöd, råd och inte minst hopp när man som mest behöver det. Våra faddrar runt om i landet har antingen själv levt länge med typ 1 diabetes, är föräldrar till barn med typ 1 eller annan nära anhörig.

Är du (ni) intresserad av att komma i kontakt med en fadder eller vill veta mer om vårt fadderprojekt, maila fadder@barndiabetesfonden.se

Vill du bli fadder? Vi söker dig som har typ 1 diabetes men också föräldrar och syskon som kan vara ett stöd till andra föräldrar och syskon. Maila fadder@barndiabetesfonden.se

×
  • {{ node.Name }}