Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används.
{{ node.Name }} {{ node.Name }}

Så här kan du berätta om ditt stöd för Blå Knuten

Här är förslag på texter som du kan använda dig av när du berättar om ditt stöd i sociala medier. Med hjälp av dessa texter kan du enkelt visa ditt stöd för Blå Knuten och kampen mot typ 1-diabetes.
  1. 1. Typ 1-diabetes drabbar 900 barn i Sverige varje år. Ingen vet varför och ingen botas. Idag bär jag en blå knut för min (person X) som fick typ 1-diabetes vid (ålder vid debut). Därför swishar jag 100 kronor till @Barndiabetesfonden för att forskningen en dag ska lösa knuten typ 1-diabetes! Gör det du med! Swisha till 900 05 97 och märk din gåva “Blå Knuten”.
  2. 2. Idag bär jag en blå knut och swishar 100 kronor till @Barndiabetesfonden för att forskningen en dag ska lösa knuten typ 1-diabetes! Gör det också! Swisha till 900 05 97 och märk din gåva "Blå Knuten".
  3. 3. Idag bär jag en blå knut och swishar 100 kronor till @Barndiabetesfonden för en framtid där inga barn eller vuxna drabbas av typ 1-diabetes! Gör det du med! Swisha till 900 05 97 och märk din gåva “Blå Knuten”.

Några exempel från #BlåKnuten i sociala medier

×
  • {{ node.Name }}