Plusgiro: 90 00 59-7  |  Bankgiro: 900-0597

Minnesgåva

När du vill hedra minnet av en avliden vän eller anhörig kan du skänka en gåva till Barndiabetesfonden. När du ger en minnesgåva får de anhöriga en personlig hälsning från dig samtidigt som barndiabetesforskningen får ett viktigt stöd som skänker hopp om nya framsteg och genombrott.

Observera att samtliga betalningssätt förutsätter att du donerar via vald metod på egen hand. Ange namnet på den som skall hedras som referens, och ditt namn om inbetalningen sker från någon annans konto.

Om du vill ha en faktura (endast företag) så ber vi att du uttryckligen väljer det nedan.

Det går inte att lägga in specialtecken - s k smileys eller emoticons - i texten på ett minnesblad! De överförs inte till den pdf-fil som genereras.

Vänligen notera att postnummer i formuläret måste skrivas med mellanslag mellan tredje och fjärde siffran - dvs 582 74 istället för 58274 - för att accepteras.

Vi beklagar också att formuläret ej accepterar e-postadresser som består av enbart siffror före @-tecknet (ex 013105690@telefonbolag.tex). Kontakta kansliet via telefon eller e-post istället om du endast har tillgång till en sådan e-postadress.

Kontakta oss gärna om du har frågor.

Tack för att du tänker på Barndiabetesfonden!

1. Minnesblad
Uppgifter om den du vill hedra
Förnamn  
Efternamn  
Begravnings-
datum
 
Minnesblad
Vi som hälsar (max 200 tecken)
Text på minnesbladet (max 500 tecken)
Hur vill du skicka minnesbladet?

Till vem vill du skicka minnebladet?


2. Min gåva
Belopp


  kr
3. Mina uppgifter
Jag är
Förnamn  
Efternamn  
Födelsedata
Adress  
Postnummer  
Ort  
E-post    
Mobilnummer  
För att kunna hantera din gåva och informera om Barndiabetsfonden och forskningen vi stödjer lagrar vi de uppgifter som du lämnar. Det gör vi enligt Personuppgiftslagen. Vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas vidare till tredje part.
4. Jag vill betala med
Betalningssätt

image that symbol information När betalningen har registrerats skickas minnesbladet till vald adress. Kom ihåg att notera ditt namn och namnet på den du vill hedra när du betalar via plusgiro eller bankgiro. Det snabbaste leveranssättet är att välja PDF som skickas med e-post och betala med PayPal.
Kontakta oss
Barndiabetesfonden
Gränsliden 10
582 74 Linköping
Telefon: 013-10 56 90
kansli@barndiabetesfonden.se
Om oss
Barndiabetesfonden stödjer forskning vars syfte är att förebygga, bota eller lindra diabetes hos barn och ungdomar. Varje gåva är viktig och skänker hopp om nya framsteg och genombrott.
Org.nummer: 822001-9072  |  Plusgiro: 90 00 59-7  |  Bankgiro: 900-0597
Barndiabetesfondens beskyddare: H.K.H. Kronprinsessan Victoria