Plusgiro: 90 00 59-7  |  Bankgiro: 900-0597

Vad som händer i höst

Efter lite sommarledigheter går nu lokalföreningen in i en ganska intensiv period under hösten. Vi har flera större projekt på gång som matchvärdskap under två Hammarbymatcher, en välgörenhetskonsert, få ut en informationsfolder till mottagningarna samt styra upp distribution av Barndiabetesfondens eget material till Stockholms barnendokrina avdelningar.


Men närmast i tiden ligger vårat deltagande under Hammarbys familjedag den 25/8, ett evenemang som drar flera tusen deltagare. Vi kommer att ha ett tält med informationsmaterial, vi kommer ha en magiker som uppträder och någon form av tävling där en kan vinna några Sticke. I vårat tält kommer spelare från Hammarbys herr-och damlag att socialisera med besökare. Vi hoppas att alla, som kan, kommer och delar dagen med oss och hjälper oss stärka det extremt viktiga samarbetet med Hammarby fotboll.  

Vill du engagera dig i lokalföreningen i höst?  kontakta oss.

Kontakta oss
Barndiabetesfonden
Gränsliden 10
582 74 Linköping
Telefon: 013-10 56 90
kansli@barndiabetesfonden.se
Om oss
Barndiabetesfonden stödjer forskning vars syfte är att förebygga, bota eller lindra diabetes hos barn och ungdomar. Varje gåva är viktig och skänker hopp om nya framsteg och genombrott.
Org.nummer: 822001-9072  |  Plusgiro: 90 00 59-7  |  Bankgiro: 900-0597
Barndiabetesfondens beskyddare: H.K.H. Kronprinsessan Victoria