Plusgiro: 90 00 59-7  |  Bankgiro: 900-0597

Barndiabetesfonden i samarbete med Hammarby Fotboll

Nyhet: Hammarby Fotboll - Redaktionen, 17 maj 2018

Hammarby Fotboll har i dagarna tecknat ett oerhört viktigt samarbetsavtal med Barndiabetesfonden. Barn och ungdomar är vår framtid så detta är ett naturligt ställningstagande För Hammarby Fotboll. Dessutom är BDF ett starkt varumärke som det är hedrande att förknippas med och som vi bill bidra till att utveckla.


Kommentarer om det nya samarbetet:

– Vi är otroligt glada över detta samarbete! Det kommer verkligen bidra i vår kamp att förebygga, lindra eller bota typ 1 diabetes. Samt även bidra till ökad kunskap om denna kroniska sjukdom. Att som nystartad lokalförening få göra detta tillsammans med en av Sveriges största fotbollsklubbar är en fantastisk möjlighet, säger Kicki Kjaergaard – ordförande i Barndiabetesfondens Lokalförening Stockholm.

– Det är med stor glädje och stolthet Barndiabetesfonden nu har tecknat samarbetsavtal med Hammarby Fotboll! Det är naturligtvis oerhört mycket värt för Barndiabetesfonden att kunna samarbeta med ett så starkt varumärke som Hammarby Fotboll, och tack vare Barndiabetesfondens Lokalförening Stockholm har vi ju också möjlighet att bidra med ett direkt och personligt engagemang. Vi ser fram emot ett långt och givande partnerskap, Bertil Perttu – kanslichef på Barndiabetesfonden.


Läs originalinlägg här>>

Läs mer om Hammarby Fotboll>>

Kontakta oss
Barndiabetesfonden
Gränsliden 10
582 74 Linköping
Telefon: 013-10 56 90
kansli@barndiabetesfonden.se
Om oss
Barndiabetesfonden stödjer forskning vars syfte är att förebygga, bota eller lindra diabetes hos barn och ungdomar. Varje gåva är viktig och skänker hopp om nya framsteg och genombrott.
Org.nummer: 822001-9072  |  Plusgiro: 90 00 59-7  |  Bankgiro: 900-0597
Barndiabetesfondens beskyddare: H.K.H. Kronprinsessan Victoria